The Graceful Kelly Bag by Lisa Lam

Nagyon szeretem Lisa Lam blogját. Azt hiszem időszerű elárulnom, hogy Lisa és Tone Finnanger oldalai indítottak el az úton és részben nekik köszönhetem, hogy itt vagyok ahol.

Első lépésként a Tilda állatkákon keresztül találtam vissza a varrás öröméhez. Aztán amikor már én is és a fiúk is unták az állat hadsereget (bár mostanában mindenki előkerül újból, mint Jana „gyerekei”, nagy családos a szentem :) akkor nem született több béka, maci, nyuszi, csirke (el ne felejtsem, húsvétra lesz egy állat jó csirke szabásmintám, a srácok imádták :) és inkább magamnak szerettem volna alkotni. Mint a legtöbb nő, én is táska mániás vagyok és mikor megtaláltam Lisa blogját csak ámultam és bámultam. Az volt az evidens (költői) kérdésem, hogy „Nálunk, itthon miért nem lehet ilyen kiegészítőket és anyagokat kapni?!?!?” És most tá-dáám. Itt vagyok :) Azóta is lelkes rajongója vagyok Lisa-nak, aki ilyen gyönyörűségekkel ajándékoz meg bennünket:






Ingyenesen letölthető a szabásminta innen

Megjegyzések

  1. Gyönyörű. :) A rózsás anyag nem az én világom (bár más kezében nagyon tetszik), de a forma, és a bélés nagyon is. :)

    VálaszTörlés
  2. Amíg nem tűntél fel, én is mindig azt kérdeztem magamtól, hogy itthon miért neeem? És tessék, köszi, hogy vagy! :)

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK