Ékszer alapok - HAJRÁ!

Tegnap elérkezett a nagy nap. Megérkeztek az ékszer alapok. Izgultam mielőtt megérkeztek, mert hát ugye új termék csoportot hozunk a boltba és izgulok most is, mert még ki kell tapasztalnom az elkészítésük minden fortélyát :) Tegnap este kutya futtában kipróbáltam a Diamond Glaze ragasztót és a papír alapjaimat, egyszerűen látnom kellett mennyit dob a mintákon az üveg lencse. Nagyon fogom szeretni ez már biztos. Alig várom, hogy kipróbálhassam az édes kis függőket, hogy a már kész medálokat feldobhassam velük, vagy akár egy kis szalaggal díszítsem a láncokat. Annyi ötletem van ... :)
 
Mint már megszokhattátok fantasztikus mennyiségi kedvezményeket ajánlok most is. A termékeknél érdemes megnézni a darabszámokat.
 
Hogy minél többen értesülhessenek erről a csodás hírről, a FABulous Textil új termék csoportjáról, egy kis hirdetést kérnék Tőletek. Aki megosztja ezt a bejegyzést a blogján és/vagy a FB oldalán annak először is nagyon szépen megköszönöm, de gondolom annak jobban örültök, hogy a hírvivők között 5 db 3000 ft értékű ékszer alapokra vonatkozó ajándék utalványt (átruházható) sorsolok ki október 7-én, vasárnap este 21.00-kor. Hajrá! :)

Aki benne van a játékban és megosztja a hírt, legyen szíves hagyjon itt megjegyzést. Köszönöm.
 
Ízelítő: 
 
A tegnapi első próbáim:
 
 
Papír alapok:
 


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK