A világ legegyszerübb kis táskája

És ezt most nagyon komolyan mondom! Imádom úgy ahogy van. Már tavaly elhatároztam, hogy amint idén kitavaszodik varrok magamnak egy kisebb csatos táskát, ami kb. kulcs + zsepi + pénztárca méretű. Oltári nagy táskáim vannak, de amikor csak elszaladok a boltba, vagy a fiúkat viszem-hozom az oviba akkor aztán teljesen felesleges cipekednem (mert ugye mint tudjuk a női táskák hihetetlen dolgokkal vannak megpakolva ;)
 
Ezt a végtelenül egyszerű kis táskát tegnap készítettem EZZEL a 18 cm-es kerettel és bár még nem vittem sehova, már most szeretem :) Csiszolgatok még a szabásmintán, itt - ott hozzáteszek egy centimétert és ha minden jól megy, holnap összedobok hozzá egy tutorialt is. Természetesen a szabásminta igyen letölthető lesz.
 
Ami lényeges, hogy csak egyenes vonalakat kell varrogatni és egy részből van szabva az egész. Van rajta hely bőven, aki díszítgetni szeretné (a férjem szerint hiányzik róla valami) rajta hát. Nekem ez a felkapom és rohanok táskám, jó ez így egyszerűen. Tervezek azonban egy piros alapon fehér tűpettyeset is, szép 50 mm-es piros grosgrain szalagos masnival ... csak úgy az ünnepnapokra :)

Azóta megszületett az elkészítési leírás és a szabásminta is. Mindkettő elérhető ITT.
 
 

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Ovis hátizsák - SK

Pénztárca lapos kapcsos kerettel ~*~ Wallet with a flat lock