Telefontok filcböl

A 2 mm-es filcből most telefontokok készültek. Igyekeztem különféle módon díszíteni őket a boltban kapható dolgokkal. Szerethetőek és könnyen elkészíthetőek :)Az elkészítéséről nem hiszem, hogy sokat kellene írnom, mert tényleg nagyon egyszerű, de persze leírom ... Lemértem a telefonom méreteit, kicsit ráhagytam, mert a filc 2 mm vastag. Nehogy elkészítsük a tokot aztán nem fér bele a telefon :) Illanófilccel bejelöltem a hátsó és  két oldal részt. Szemre levágtam elöl a sarkot (ahova a bankkártya megy) és lekerekítettem két csücsköt. Megcsináltam a "dísztűzést" két oldalon és felül. Behajtottam bal oldali részt és levarrtam az oldalát a toknak. Behajtottam rá a jobb oldalt is, belemértem a telefont, hogy tuti legyen a méret, majd végig varrtam a tok alja vonalát és a bal oldalt addig a pontig ahol elindul az ív a jobb felső sarok felé. Huh! Érthető?!? Remélem ... :)

Az órás a kedvencem :) Az óra medált a filchez ragasztottam, majd egy pici darab láncot erősítettem rá, aminek a másik végét a filcbe fűztem egy "C" karikával, olyan hatást keltve, mintha zsebóra lenne. A filc színe: tengerparti homok.
Az elején lévő kis "zseb" arra jó ha csak a boltba szaladunk le, elfér benne a bankkártya vagy egy papírpénz.
A bagoly medál eredetileg ÍGY néz ki, gondoltam feldobom egy kicsit, ragasztok a szeméhez egy-egy gyöngyöt. A tokhoz választottam a gyöngy színét, így a végén konstatáltam, hogy kicsit éhes vámpíros lett. Talán jobb lett volna a zöld vagy türkiz gyöngy ;)
A filc színe: piros


Ennél a toknál a filc színéért vagyok oda. Nagyon tetszik ez a márványos türkiz. Az indás medálba ragasztottam pöttyös papír alapot, rá egy lencsét és készen is volt a dísz.
A legegyszerűbb talán ez volt. Egy amerikai zászlós behúzott gombnak levágtam a füleit és ráragasztottam a filcre. A filc színe: tengerkék.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Ovis hátizsák - SK

Pénztárca lapos kapcsos kerettel ~*~ Wallet with a flat lock