Az elsö tárca varró tanfolyamunk

Ígérem nem fogunk mindegy egyes tárca varró tanfolyamról külön blog bejegyzést készíteni, de ez most egy nagy lépés volt nekünk és muszáj világba kiáltanunk :)

Mint azt az előző blog bejegyzésekben is olvashattátok a budapesti üzlet nyitással nem csupán a fizikai bolt nyitás volt a tervünk hanem rendszeresen szeretnénk tanfolyamokat tartani az üzletben, ahol bemutatjuk a webshop termékeit és azoknak a felhasználását.

~°~

Webáruház: www.fabtextil.hu
Üzlet: 1117 Bp. Fehérvári út 26-28.

Az augusztusi tanfolyamok már beteltek, szeptember közepétől indulnak újra a workshop-ok. Hírlevélben, Facebook-on és itt a blogon is kiírjuk majd az időpontokat.

~°~

Már 2 tanfolyam után megkaptuk a pozitív megerősítést, hogy a részletes, sok fotóval ellátott blogban található leírások nagyon hasznosak, érthetőek, de mégis szükség van ezekre a workshop-okra. Mindenki mást keres ezeken az alkalmakon. Van aki saját bevallása szerint otthon, egyedül nem áll neki varrni, de egy kellemes, jó hangulatú tanfolyamon szívesen készít magának egy két kiegészítőt. Volt olyan résztvevő, aki teljesen profin varr, de a tárca készítésnek mégsem mert még nekiállani és itt élőben könnyen elsajátíthat egy két trükköt, fogást. Olyan is van aki szereti ezeket a csajos (remélem korhatárra tekintet nélkül mondhatom ezt :) ) összejöveteleket, a beszélgetést, a közös alkotás élményét süti/sós majszolgatás közepette (tudom ... varrás közben nem eszünk :) ) egyszerűen a hangulatért jön el.

Ígérem, hogy a jövőben is igyekszünk majd változatosan szervezni a tanfolyamok témáját és ügyelünk a hatékonyságra is.

Köszönjük az augusztus 4-i tanfolyam résztvevőinek a kellemes hangulatot és a profi munkát. Mindenki nagyon ügyes és lelkes volt, azt hiszem ez látszik a végeredményeken.

Beszéljenek magukért a fotók:









És íme a saját kezűleg készített kész munkák:










Megjegyzések

  1. Ez nagyon jó kezdeményezés! Mikor lesz a következő tanfolyam? Vidéki vagyok, de egy alkalmat megpróbálnék én is.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK