Virágos neszesszer íves merevítő kerettel

Régóta zavart, hogy a 15 x 7 cm-es íves merevítő kerethez nem volt szabásmintánk és tegnap végre ezt a gondot is megoldottuk. Egy tüneményes kis neszit készítettünk, ami megkapta a megfelelő kiegészítést is, a mostanában annyira szeretett zsinórvég & gyapjúszál kombót.

Ezek a merevítő keretek fantasztikusan működnek. A cipzár mellé bevarrva gyönyörűen megadják a felső rész formáját, a cipzárt széthúzva pedig egyszerűen segítenek a neszi száját nyitni és csukni. A bevarrásuk sem ördöngösség. Sőt! A neszit készre varrjuk és a merevítő keretet csupán a munka legvégén tesszük a helyére. Ennél egyszerűbbet?!?



A neszi kész mérete: 24 x 16 x 11 cm.

A szabásminta INGYENESEN letölthető INNEN.

Szükséges alapanyagok és kellékek:


Az elkészítése nem bonyolult, a 4 rész összevarrása után EZ a blog bejegyzés ad segítséget a cipzáros pántos rész elkészítéséhez és a neszesszer készre varrásához.

A kiegészítő elkészítése egyszerű, vágjunk 12 darab megfelelő hosszúságú gyapjúszálat, tegyünk egy kevés ragasztót a zsinórvég aljára, fogjuk össze a szálakat és egy csavaró mozdulattal helyezzük a szálakat a fém alkatrészbe. Hagyjuk megkötni a ragasztót majd igazítsuk le ollóval a függőnk hosszát.





Reméljük tetszett a bejegyzés :)
Ha van kedved írj hozzászólást, annak mi mindig nagyon örülünk!
Köszönjük, hogy itt jártál!


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK