Tárcavarró tanfolyam - 2020. július 19.

Szeretnél kikapcsolódni pár órára? Vágysz egy kis feltöltődésre kreatív, alkotó környezetben? Nem varrtál még kapcsos tárcát és szívesen tanulnál valami újat? Várlak szeretettel!

Ezen a tanfolyamon 12 cm-es, dupla rekeszes, szögletes, fém, nikkel színű keretekkel alkotunk, tárcákat varrunk majd. A képen látható tárca mérete: 16,5 (szé) x 11 (ma) x 6 (mé) cm




A tanfolyam díja tartalmazza a tárca elkészítéséhez szükséges anyagot, közbélést és a fém keretet. Ezekből az anyagokból lehet majd választani (a fenti képen látható virágos anyagból nincsen már sajnos):





Ha valakinek megtetszik a tárca varrás és szeretne még otthon is készíteni, lesz lehetőség keretet, anyagot, közbélést vásárolni a helyszínen.

A tanfolyam előtt küldök majd egy e-mail-t minden szükséges tudnivalóról és hogy milyen eszközöket kell hozni (pl. varrógép, varrós eszközök, hosszabbító, stb.).

Mindenképp olyan alkotó kedvű hölgyek/urak jelentkezését várom akik minimum kezdő szinten tudnak varrógéppel varrni.

A tanfolyamokra e-mail-ben lehet jelentkezni, névvel, címmel és telefonos elérhetőséggel: fabtextil.zamoly@gmail.com A mail tárgya: „varró tanfolyam+a tanfolyam dátuma” legyen. A helyfoglalást a tanfolyami díj befizetésével (elutalásával) tudjátok biztosítani. A banki adatokat e-mail-ben küldöm el. A foglaló meg nem jelenés esetén nem jár vissza, de a program kezdete előtt legfeljebb 48 órával korábban történő lemondás esetén másra átruházható vagy a lehető legközelebbi alkalmon letanulható. Amennyiben vis maior esetén miattam nem kerül megrendezésre a program, úgy természetesen új időpontot egyeztetünk.

Jelentkezés: fabtextil.zamoly@gmail.com
Érdeklődés: 06 20 259 9016
Tanfolyam díja: 9800 ft
Maximális csoport létszám: 14 fő
Helyszín: 8081, Zámoly - Szép Ilonka Faluház

Várok minden kedves érdeklődőt :)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK