Könyvjelzö - alkalomhoz illöen

Egy kedves ismerős Angliába költözik hamarosan és pár saját készítésű apróság mellett két könyvjelzőt is kapott. A tollas az simán trendi mostanság, de a másik különösen kedves, hiszen a témája utazással kapcsolatos és kialakítani egy új életet egy másik országban mi más lenne mint álmodni egy nagyot, azaz dream big :)


Ha szeretnél hasonló könyvjelzőket készíteni akkor válogass kedvedre a 25 mm-es egyszínű grosgrain (ripsz) szalagok közül. Ez lesz az alap. Majd nézz körül a szebbnél szebb szövött szalagok kategóriában. Vagy nem is tudom ... először inkább nézd ki a szívednek kedves szövött szalagot és aztán ehhez igazítsd az egyszínű alapot :)

Az elkészítésnél nincs sok dolgod, a 25 mm-es szalagzáró véggel fogd össze a két szalagot. Ehhez egy fogóra lesz szükséged.

A témához illő fém medált - jelen esetben Anglia miatt egy teás kannát, a másikon mi mást mint egy tollat :) - 'C' karikával rögzítettem. A gyöngyöket szerelőpálcával fűztem össze és igyekeztem a szalagok színvilágához igazodni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK