Újrakezdés

10 évig dolgoztam és majdnem ugyanennyi ideig tanultam a textil iparban, majd kényszerhelyzetbe kerülve elmentem logisztikusnak. Most, hogy a gyerekek - iker fiúk - lassan oviba mennek felmerült bennem, hogy akarom-e, hogy egy héten legalább 3x a nagyik menjenek értük az oviba, mert nekem túlóráznom kell, hogy minden hónapban minimum 1-2 napot hétvégémből is áldoznom kelljen a multi oltárán. A válaszom egyértelmű volt: nem. Na de akkor mit is fogok csinálni?

Mikor a fiúknak varrogattam a Tildás nyuszikat, macikat és egyéb állatsereget jópofa 100% pamut anyagokból, akkor érett bennem a gondolat, hogy vissza kellene térnem a nagy szerelemhez. A varráshoz. A textilhez. Az anyag kínálatot elnézegetve nem értettem, hogy itthon miért nem, vagy miért csak arany áron lehet megkapni azokat a designer pamut anyagokat amiktől szem száj tátva marad. Kicsit tovább gondoltam a dolgot, a lehetőségeimet és adta magát a FABulous Textil bolt gondolata.

Most pedig itt vannak körülöttem ezek a szebbnél szebb anyagok és nem bírok magammal. Varrnom kell. Gondoltam indítok egy blogot ahol - reményeim szerint és a gyerekek hangulatától függően - lagalább hetente megmutathatom, hogy a boltban kapható anyagokból és kellékekből mit lehet készíteni. Szeretnék kipróbálni mindent, hogy azt tudjam mondani olyan minőségű és összetételű  termékeket kapsz nálam amikkel és is szívesen dolgoznék, amit szívesen adok a gyerekemre vagy a kezébe.

Remélem sokaknak hoz majd kedvet a varráshoz ha látják milyen egyszerűen milyen csodás dolgokat lehet készíteni.

Na uccu neki! Vigyázz! Kész! Varrj!

Megjegyzések

  1. Örülök a blognak, örülök a boltnak, örülök veled ;)

    VálaszTörlés
  2. Szintén nagyon örülök. :) Szabad majd Neked mutogatni, mik készültek a Nálad vásárolt csodás anyagokból? :)

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm ezt a blogot, én még nagyon kezdő vagyok varrás terén, de remélem, a tutorialok segítségével én is egyre profibbá válok majd. Sok sikert a bolthoz és a bloghoz is!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK