Kreatív játék a FABulous Textillel

A visszajelzések alapján úgy látom sokak fantáziáját megmozgatta a boltba két napja érkezett díszíthető, fém keretes dobozka. Lassan mindenki ’karácsonyi ajándékot vizslató’ szemmel nézeget és egy kézzel készített meglepetés az mindig nagyon kedves a szívnek. A fejemben már körvonalazódik a blogra kerülő tutorial, de hogy ne ragadjunk le az általam kigondolt technikánál, lássuk, hogy mi minden hozható ki belőle.

Várom azoknak a jelentkezését e-mail-ben (szfekete@gmail.com), akik szívesen kipróbálnák magukat. A játék lényege, hogy a jelentkezők közül 5 szerencsés ingyen megkap egy kis dobozkát és választhat a boltból egy patchwork méretű (min. 54x50 cm) textilt. 3 hét áll a kisorsolt alkotók rendelkezésére, hogy a választott textillel vagy más anyaggal, kiegészítővel, esetleg kötéssel, horgolással kidíszítse a dobozt. Senki ne felejtse el belül is kibélelni :)

Ezek után várjuk a fotókat e-mail-en a műről.

A beküldött alkotásokat Büki Zsófi, Lehőcz Dorka és Patonai Fábián Renáta fogja zsűrizni. A nyertes 2000 forintos FAB utalványt kap.



Hogy azokra is gondoljunk, akik szívesen játszanának velünk, de kimaradtak a sorsolásból indítunk egy másik kategóriát is. Vásároljátok meg a dobozkát a boltban és engedjétek szabadjára a fantáziátokat. Varrjatok, ragasszatok, díszítsetek, alkossatok és fotózzatok. A szépségekről elküldött fotókat ugyanúgy a lányok zsűrizik és a nyertes szintén egy 2000 forintos FAB utalványt kap.

Határidők:

Vállalkozó szellemű alkotók jelentkezését szeptember 12-én este 10 óráig várom. Még hétfőn kiírom a nyertesek nevét és várom majd a postázási címeket. Optimális esetben szeptember 15-én már nálatok lehet a csomag. E-mail cím: szfekete@gmail.com

Október 6-án éjfélig várom a fotókat, ugyanerre a címre: szfekete@gmail.com

Október 8-án lesz eredmény hirdetés a Facebook-on és itt a blogon.

Most jöjjön egy kis ízelítő, hogy miket találtam a neten. Bár a dobozok kapcsa más, de a díszítés szerintem csodás:




Megjegyzések

  1. Szia Szilvi!
    Szívesen kipróbálnám, mit tudnánk a dobozkával egymással mit kezdeni:)
    Patrícia

    VálaszTörlés
  2. Szia Patrícia! Beírtalak a névsorba. Köszönöm a jelentkezést a játékra :)

    VálaszTörlés
  3. Szia!
    Én is megpróbálnám, nagyon tetszik a dobozka!
    Virág
    :o)

    VálaszTörlés
  4. Szia, küldtem mélt, jelentkeznék... :)
    évi

    VálaszTörlés
  5. Én is kipróbálnám, küldöm a mailt.

    VálaszTörlés
  6. Én is szívesen (készítenék),díszítenék egyet.
    Eti

    VálaszTörlés
  7. Szia Szilvi! Szívesen játszanék illetve díszítenék én is.

    Erika

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK