Szövött szalag + cipzár = 'Zip-Itself' tárca és ceruza tartó

Nem tudok eléggé hálás lenni Jujunak, hogy megmutatta nekem a CRAFT PASSION - Easy patterns & tutorials oldalt. Sok féle kreatív apróság elkészítéséhez találunk itt ötletet és a lényeg, hogy az elkészítéshez is kapunk segítséget. Még most kezdem áttanulmányozni az oldalt, mindenképpen szemezgetek, mutatom itt a blogon ami nekem a legjobban tetszik. 
Mivel most válogatom össze a szalagokat, amiket a hétvégén rendelek meg, a ’Zip-Itself’ kis aprópénz tartónak és a ceruza tartónak van aktualitása. Mindig megdöbbenek ha ilyen szuper jó ötleteket látok és kicsit - be kell vallanom - irigylem ezeket az embereket, akik ilyen fantáziával rendelkeznek :) 
Apropó … most, hogy írom ezt a bejegyzést a gyerekek közben a Caillou-t nézik a minimaxon és nagyon nem tudok elmélyedni a témában :) …szerintetek mi lenne a legjobb fordítás a ’zip-itself’-re? 
Nagyon szeretném elkészíteni ezt a kis szütyőt. Amint lesz egy kis időm, megcsinálom és lefordítom a tutorialt.

Zip-Itself aprópénz tartó


Tutorial képekben és leírás (angol): ITT

Zip-Itself ceruza tartó



Tutorial képekben és leírás (angol): ITT

És most jöjjön pár kép azokról a szalagokról amiket rendelni fogok és amiből akár el is készíthetitek ezeket a csuda ötletes tartókat, szütyőket. Az itt látható szalagok csak töredekét képviselik a rendelésemnek :)

Ha valaki nem bírja kivárni azt az 1-2 hetet, az új szalagok érkezését érdemes szétnézni a jelenlegi készlet között is ITT.













Megjegyzések

  1. Húúú megnéztem a szalagokat, majd írom a listát! Gyönyörűek!

    VálaszTörlés
  2. Ezt az oldalt már én is felfedeztem,nagyon jó :)
    Na meg ezért a zippes bigyókért is odáig vagyok,szóval nagyon hálás lennék a lefordított tutoriálért :)
    Igaz nem olyan nehéz szerintem az elkészítése,de jó lenne elolvasni!!
    Egyszer már varrtam táskát cipzárból,az se volt nagyon bonyolult :)

    VálaszTörlés
  3. A szalagok gyönyörűűek! Vááááááá..... Már el sem határozom többet, hogy egy ideig nem rendelek. :)

    VálaszTörlés
  4. Nagyon várom már, hogy legyen annyi időm, hogy átnézhessem az oldalt, milyen csodákat rejt még :) De a lényeg, hogy ma meg kell rendelnem a szalagokat :) Szorítsatok, hogy valami szállja meg a gyermekeimet este, hogy kivételesen időben aludjanak el ;)

    VálaszTörlés
  5. Nagyon jól néz ki! Sajna az angol tudásom csak néhány szóig terjed. Bonyolultabbnak tűnik, mint első látásra. Van ilyen méteres cipped is?

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK