Grosgrain - Mintás szalagok

Elnézést kérek a kis kihagyásért, sok a megrendelés a boltban + épp beszerzek mindenféle csuda jó dolgot, mint pl. a grosgrain szalagokat, fa táskafüleket, új fém kereteket, láncokat tárcákhoz és már a Tilda anyagokat is nézegetem, mert már eléggé kifogyott a készlet. Ez úton is köszönöm nektek! :)

Szeretném azokkal is megosztani a hírt, akiknek nincsen FB-os elérhetősége, hogy a mintás grosgrain szalagok már gyártásban vannak és február végén érkeznek is hozzánk. Hadd mutassak egy kis ízelítőt. A képek minőségéért elnézést kérek, most csupán ez áll rendelkezésemre. A minta, a színárnyalat azért látszik és ha beérkeznek a szalagok akkor fotózok és mutatom őket teljes valójukban :)

Azt még meg kell jegyeznem, hogy ez még messze nem a teljes (leendő) készlet. Lesz még egy színű szalag is 3 féle szélességben 49 (!!!) féle színárnyalatban és márnemistudomhányféle fehér pettyes. Pici, nagy, keskeny, széles .... :) Szerintem jövő hét elején már ezeket is meg tudom mutatni.

~*~
~*~
~*~
~*~

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK