Egy nagy lépés ...

Nagy volt a csend itt a blogon és a FB-os oldalunkon sem volt a megszokott izgés mozgás az elmúlt 2 hónapban. Így leírva és a ti szemszögetekből nézve olyan soknak tűnik ez a két hónap, de az én szemszögemből nézve :) ha végig gondolom, hogy mi minden történt azóta akkor kb 1 hétnek tűnik. Sokan tudjátok, a FB-on már pötyögtettem némi hír morzsát, hogy a nagy változás az, hogy Budapesten egy fizikai boltban is elérhetőek már a termékeink. Vívódtam magamban az utóbbi pár napban, mert már hirdetni kellene magunkat, a termékeinket, a fehérvári úti boltot, de közben még olyan félkésznek érzem az egészet ... annyi mindent tervezek még, olyan sok mindent szeretnék ... óh! valaki dobjon már meg pár plusz órával naponta ;)

Az egész úgy kezdődött, hogy a Barka Fonal megkeresett bennünket pont 2 hónappal ezelőtt, hogy a régi üzletből költözne egy nagyobba és szeretne maga mellé egy társat. Méghozzá minket. A FAB Textilt. Hamar osztottunk, szoroztunk, de nem volt nagyon mit, mert hát ugye ha egyszer valami visszautasíthatatlan ajánlat akkor ez az volt :) 

Az elmúlt 2 hónap nagyon nehéz volt. Hogy minden terméknek jó, látható, praktikusan kihasznált helye legyen, guszta csomagolással, a kasszánál is kezelhető legyen, tehát hogy minden Nektek és Nekünk is jó legyen hát ez már majdnem lehetetlen küldetés az nagy munka volt (még most is az).

A varrós termékeink már megvásárolhatóak a boltban, ehhez még textilek (mintás len és pamut keverék) érkeznek majd kb. 1 hónap múlva. Nagy projektünk, a DIY tárca varrós KIT-ek. Ezeknek ma ugrok neki, szeretnék nagyon nagy választékot tartani majd a webshop-ban és a boltban is. Ha valaki nem akarja külön összevadászni az alapanyagokat, szabásmintát, elkészítési leírást, akkor csak megvesz egy csomagot és elkészítheti a számára kedves tárcát, vagy akár ajándékba is adhatja kreatív, alkotásra éhes szeretteinek. Mindent egy csomagban megkap, alapanyagostul, kiegészítőstül, színes formában, részletes leírással, szabásmintával együtt.

És végül a nagy álom amihez végre lesz helyünk és időnk, azok a tanfolyamok. Mindig is szerettem volna tanfolyamokat tartani, de valahogy sosem volt megfelelő helyünk rá. A Barka Fonalnak már megvannak a bejáratott tanfolyamai és ehhez szépen becsatlakozunk. A boltban kényelmesen lesz erre hely, nagy ablakaival fantasztikusan világos környezetet biztosít majd nekünk. Hetente több tanfolyamunk lesz, ahol tárcákat, táskákat, neszesszereket és még sok minden mást készítünk, remélhetőleg sokak nagy örömére :)

Az üzlet elérhetősége: 1117 Budapest Fehérvári út 26-28.
Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00, Szo: 10.00-14.00

A FAB Textil webshop továbbra is zavartalanul működig Székesfehérvárról és budapesti személyes csomag átvétel is elérhető már előre utalással (megrendelés végén szem. átvétel --> megjegyzésbe "BP").




A tanfolyamok helye itt lesz :)

Megjegyzések

  1. Nagyon örülök, hogy végre Bp-en is lesz lehetőség találkozni Veletek. A blogodat eddig is olvastam. A KIT-eknek külön örülök, mert nem kell vadászni az anyagokat. Szeretettel üdvözlünk Bp-en. Még jó lenne egy kis térkép is hogy lehet Benneteket megközeliteni, hiszen a Fehérvári út hosszú.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük a kedves szavakat és a biztatást, így plusz energiával ugrunk neki a KIT-eknek :) Az üzlet címe: Fehérvári út 26-28.

      Törlés
  2. Csak gratulálni tudok! Várom a tanfolyambeosztást! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Andi, ma kiírtam a FB oldalunkon a tanfolyam beosztást: https://www.facebook.com/pages/FABulous-Textil/113425342073428?ref=hl
      :)

      Törlés
  3. Fantasztikus! :) Gratulálok!!!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK