Merevítö keretesek ... ÚJRA *** 18 x 7 cm

Újra előkerültek a merevítő keretek és ígérem előtérben maradnak. Nagyon! Sőt a szeptember közepén újra induló tanfolyamokon is varrunk merevítő keretes neszesszereket, kisebbet és nagyobbat egyaránt.

A most bemutatott cipzáros tároló elkészítésével tegnap este csupán felébresztettem az emlékeimet :) Ez a szabásminta és elkészítés volt az alap. Mivel most egy nagyobb neszesszert szerettem volna készíteni - a saját varrós dolgaimnak amiket hozok-viszek a bp.-i tanfolyamokra - így a 18 x 7 cm-es merevítő kerethez méreteztem a kiszabandó alkatrészeket, a munka menete szabás után teljesen megegyezik a kis piroséval. Ja! majd' elfelejtem ... annyi a különbség még, hogy ez a mostani anyag irányított mintás, így hogy mindkét oldalon "álljanak" a próba babák, alul szabni (aztán összevarrni, varrásszélességet széttűzni) kellett a fő anyagot. A pirosnál egyben volt.


A neszesszer kész mérete: 26 x 18 x 5,5 cm

Szükséges alapanyagok és kellékek:
- 2 db fő anyag (Black mannequins), 34 x 22 cm
- 1 db bélés, 33 x 40 cm
- 2 db felvasalható vlies, 34 x 22 cm
- 2 db bevarrható közbélés, 34 x 22 cm
- 1 db 50 cm-es cippzár

Elkészítési leírást ITT találjátok.





Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK