Kicsi varrás + ékszer alapok = csodás kiegészítö

Tegnap találtam a neten EZT a vintage DIY nyakláncot és totál beleszerettem. Ma elég vacak napom volt, semmihez nem volt igazán kedvem, szenvedtem egész nap, de arra azért még futotta az energiámból, hogy készítsek pár saját verziót :)

A textil méretét a webshop-ban kapható 2,5 cm-es szalagzáró véghez igazítottam, így 5,5 x 6 cm-es darabokat szabtam és 0,5 cm-es varrásszélességgel dolgoztam. Az mini táska elkészítése szerintem tisztán érthető a fent linkelt angol nyelvű bejegyzés fotóiból, de ha valaki elakadna valahol nyugodtan kérdezzen megjegyzésben.

Első lépésben a kis mini tárcákat/táskákat készítettem el. A fém szalagzáró véget a FAB Textil webshop-ban tudod megvásárolni antik bronz és antik ezüst színben.


Utána már a Te fantáziádon múlik hogy mit készítesz belőle. Én nyakláncokat és egy kulcstartók fabrikáltam. Itt tudsz láncot, figurás fém függőket, 'C' karikát és nyitható fém karikát vásárolni.

Nyakláncok

Hangjegy, virág és levél függővel

Home sweet homevirág és levél függővel


Kulcstartó


Nyakláncok

Love&boríték függővel


Love függővel

Remélem tetszik az ötlet. Ha Ti is készítetek hasonló ékszereket, kiegészítőket és megmutatnátok nekünk örömmel várjuk a fotókat: fabtextil {kukac} outlook.hu

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Ovis hátizsák - SK

Pénztárca lapos kapcsos kerettel ~*~ Wallet with a flat lock