Nyaklánc gyöngyökkel

Már vészesen közeleg a tavasz és mi ezt nagyon nem bánjuk. Minden lehető módon próbáljuk csalogatni, hiszen egyre több színes, vidám ötletet hozunk nap mint nap. Ezek a nyakláncok színtől függően hordhatóak akár fesztiválon, egy szimpla hétköznapon vagy egy alkalmi programon is. Ne szabjunk határt a fantáziánknak, játszunk a színekkel :)


Elkészítéshez szükséges:


Elkészítés menete:

1. A dupla láncból vágjunk le 2 x 20 cm-es darabot, a gyapjúszálból pedig kb. 70-80 cm-t. A láncot tegyük egymás alá. Ezután a felső lánc első karikájára kössünk csomót a gyapjúszálból, majd fűzzük egyenletesen a karikákon át a másik végig. Ott is kössünk csomót. Figyeljünk arra, hogy nagyon csavarodik a lánc, ne legyen túl szorosan fűzve!



2. A gyöngyökből (kicsi, csepp alakú) 17 db-ra lesz szükségünk. A kicsiket hurkos végű szerelőpálcára fűzzük egyesével, a másik végére is hurkot készítünk. Ehhez segítséget ITT találsz. A csepp alakú gyöngyöket gömb végű szerelőpálcára fűzzük és szintén a végére hurkot készítünk. A kicsi és a csepp alakú gyöngyöket összekapcsoljuk, majd a láncra illesztjük egyesével, minden második dupla karikába.

3. Most már csak a "8"-as karikás láncot kell összekapcsolnunk a dupla lánccal. A végekre gyöngyöt és delfin kapcsot teszünk. Kész is :)

A végeredmény:


Ha bármi kérdésed lenne bátran kérdezz, szívesen segítünk.




Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK