Rail Fence neszesszer Robert Kaufman Klimt anyagából


2019. október 5-én lesz varró tanfolyam témája ez a rail fence technikával díszített neszesszer amit most újra varrtam és erőteljes színeket választva egy igazán elegáns darab született:





Szeretettel várok minden kedves alkotó kedvű érdeklődőt a varró tanfolyamaimra.

Ezen a tanfolyamon egy merevítő keretes, 'rail fence' technikával kidolgozott neszesszert készítünk.

A neszesszer elkészítéséhez közbéléseket, fém szerelékeket a helyszínen tudtok vásárolni, de mindez akár előre beszerezhető és az alkotás napján hozhatjátok magatokkal. A tanfolyam előtt küldök majd egy e-mail-t minden szükséges tudnivalóról.
3 alap varrógépet tudok biztosítani, de örülök ha hoztok saját varrógépet. Mindenképp olyan alkotó kedvű hölgyek/urak jelentkezését várom akik magabiztosan tudnak varrógéppel varrni.

A tanfolyamokra e-mail-ben lehet jelentkezni, névvel, címmel és telefonos elérhetőséggel: fabtextil@szivarvanynet.hu A mail tárgya: „varró tanfolyam+a tanfolyam dátuma” legyen. A helyfoglalást a tanfolyami díj befizetésével (elutalásával) tudjátok biztosítani. A banki adatokat e-mail-ben küldöm el. A foglaló meg nem jelenés esetén nem jár vissza, de a program kezdete előtt legfeljebb 48 órával korábban történő lemondás esetén másra átruházható vagy a lehető legközelebbi alkalmon letanulható. Amennyiben vis maior esetén miattam nem kerül megrendezésre a program, úgy természetesen új időpontot egyeztetünk.

Jelentkezés: fabtextil@szivarvanynet.hu
Érdeklődés: 06 20 259 9016
Tanfolyam díja: 6000 ft (alapanyag és kellék nélkül)
Maximális csoport létszám: 8 fő
Helyszín: 8000 Székesfehérvár Károly János u. 30. fsz. 4.
Kérlek mindenképpen jelezd előre, hogy hozol-e varrógépet.

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Szabásminták tárca/táska keretekhez

Tulipános, 6 zsebes tavaszi/nyári táska elkészítési leírás és ingyenes szabásminta ~*~ Tulip Bag with 6 pocket free pattern and tutorial

Ovis hátizsák - SK